Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
JK

Mýlíte se. Babiš nic nevybudoval. Jen měl dost peněz na to, aby si zaplatil budovatele. Má tu chatu jeden jeho spolupracovník z 90. let a i když o té době nechce mluvit, občas nějakou poznámku utrousí. A je to síla. :-/

0 0
možnosti
MA

Strašný blábol. Učitel má být zodpovědný po 60 letech, že jeho žák Babiš nezná žaludek krávy? To je jako reklamovat u doktora, že už to po 60 letech není ono pane doktore 🙂

5 0
možnosti
Foto

Tak zaprvé: Je to ironie!

Zadruhé: Pokud nějaká znalost bya k něčemu jen v době, kdy z ní byl žák zkoušen, pak je něco špatně. K tomu, abych si vyzkoušel jeho schopnost pamatovat si a pochopit látku, nepotřebuji, aby memoroval různé láky 12 let!

0 0
možnosti
VS

V96í33t 34S29k13o78p70a50l

19. 12. 2022 23:05

Babiš je absolvent předrevolučního socialistického školství na Slovensku, vzhledem k našemu současnému školství bych nevyvozoval žádné závěry. Jeho neznalost ukazuje spíše jeho neschopnost orientovat se v širších souvislostech, nebo zřejmě i neochotu. Planety přece neovlivňují jeho business, že jo. Žaludek krávy ho nezajímá, na to má lidi. Čapek, Hašek - to nejsou velikáni jeho národa, pokud teda nějaké podobné uznává. Co je napsáno nad oponou Národního divadla je mu ukradené, on strkal peníze do dalších institucí ("my jsme rekonstuovali..." - ty bláááho). Ten člověk je mimoň.

11 0
možnosti

Co se těch velikánů týče, kolik lidí dobrovolně Haška či Švejka četlo? 10 %? Ona to už je hodně stará literatura

1 1
možnosti
PK

P38e91t82r 63K97a12l91i77c20h

19. 12. 2022 23:05

Uplnej nesmysl. Zakladni skolstvindava zaklad k dalsimu studiu, tj muze se pokracovatbod gymplu po automechanika. U cloveka ktery vlastni Agrofert, bych cekal ze zaludky kravy znat vude, planety uz ale ne. Denne je vam to k nicemu. Ja je treba za rok zase taky zapomenu, ale vzdelani mam kvalitni. To ze lidi neumi hospodarit neni otazka vzdelani, ale toho ze jsou proste blbci a tohle je nezajima . I kdyznjim to na skole rekenete, za rok to muze byt pryc.

0 0
možnosti
JM

K vašemu povzdechu, proč se nikdo nezamýšlí nad efektem vzdělávací soustavy, on se leckdo zamýšlí na lecčím. Babišova vláda schválila celou strategii (https://www.msmt.cz/vzdelavani/skolstvi-v-cr/strategie-2030), ale je pravdou, že o kýženém efektu tam toho zas až tak moc není. Jedním z důvodů je i to, že na tomto efektu neexistuje shoda a příklon k jakékoliv variantě by zvedl odpor.

Můj skromný příspěvek k tématu je k dispozici zde: https://neviditelnypes.lidovky.cz/spolecnost/skolstvi-kvalitni-skola-kvalitni-ucitel.A221130_182941_p_spolecnost_nef

0 0
možnosti
Foto

O efektu vzdělávací soustavy nemají rozhodovat seběchytřejší úředníci, ale zákazníci: Ti, kdo nějak vzdělané lidi potřebují a potom rodian žáka, studenta v nějakém kontextu a samozřejmě i učitelský sbor a inspektor. Ti všichni dohromady.

1 0
možnosti
PN

P67e10t13r 51N34e73d53v89ě42d

19. 12. 2022 21:03

:-) dobré zamyšlení. Každopádně je dobře, že se zvyšují platy učitelů. Vždyť všichni příznivci slepence na otázky položené Babišovi odpověděli naprosto bezchybně. Právem o sobě tvrdí, že jsou ti inteligentnější. .....

0 5
možnosti
RC

Proc vsichni?

Na drhou stranu, kolik lidi si mysli, ze mleko se tvori v zaludku, tj. netusi na co maji zeny prsa?

0 0
možnosti

Odborníci tvrdí, že naše školství je na úpadku a to dokonce pod místy, která jsme obsazovali za komárů. Ano, jistě za to může systém, ale nedílnou součástí systému jsou učitelé. A proto, že to dělají špatně, tak jim přidáme a dokonce dáme "definitívu". Prostě zopakujeme stejnou chybu, jaká se udělala s platy soudců. Není cesty zpět, jak se říká. Ale je, je to by musel někdo chtít.

Navíc udělali poslanci učitelům "medvědí službu". V dnešní době, kdy povolání učitele již nemá takovou prestiž, může mnoho rodičů za své daně požadovat lepší "služby"....a vlastně i oprávněně.

1 3
možnosti
ZR

:-/z neznalosti jednoho člověka usuzovat úroveň školství na Slovensku? A tam se teď přidává 130 procent? Tak proč blog nenapíšete do slovenské tlače??

6 1
možnosti

Navíc ten člověk prošel školstvím za hluboké totality.

3 0
možnosti
JL

Pane Richarde Neugebauere. Popsal jste rozhodnuti vlady, o platech ucitelu. Ja osobne jsem potesen pristupem vlady, pro pouziti me predstavy o platech a zvysovani jejich, u uredniku a zamestnancu statni spravy, To pridani 1,4 nasobku nynejsiho zakladu, je presna akce, kterou jsem popsal pod jinym clankem. Tak by melo se pridavat prene podle procemt inflave a mzdy by meli mit zaklad procentualni k prumeru v hospodarstvi. Dekuji vlado!!!

0 0
možnosti
MS

Osobně si myslím, že plat jakéhokoli státního úředníka, včetně učitele, by měl být přímo úměrný HDP státu, protože ho tvoří právě absolventi všech stupňů školství, kteří nejsou na pracáku. Čili když HDP stoupá, klidně ať stoupá plat učiteli, ale když HDP naopak klesne, má klesnout i státní plat.

3 1
možnosti
  • Počet článků 115
  • Celková karma 34,27
  • Průměrná čtenost 1601x
Původ: Středoevropsky smíšený, Orlické hory

Vzdělání: Ekonomie

Profese: Projektový manažer

Koníčky: Historie, psaní beletrie, cestování

 

Seznam rubrik