Diskuse

Crazy Lufthansa

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J10i22r75i 22D47v45o71r96a71k

19. 5. 2020 19:09

Pisete nesmysly. Vim, ze Vami opevovane Svycarsko zatim do Swiss nedalo ani Frank. Sice se o tom jednalo, ale nic (aspon zatim) Spolecnost nedostala nic...

0 0
možnosti
Foto

Uvažuje o tom. Swiss Air navíc patří Lufthanse, ne? Co navrhujete Vy?

0 0
možnosti
JS

Nechat padnout, nezachraňovat. V kvalitě hodnocení jedny z nejhorších leteckých společností v Evropě. Pochybuji, že by stát přinesl nějaký pozitivní impuls , vzpomeňme na ČSA za vlády LuftJardy. Navíc jedním z majitelů jsou bohatí číňané a druhým český miliardář.

0 0
možnosti
Foto

Stát nemůže dát pozivitní obchodní impuls. Ale banky nechtějí půjčit (proč asi?), tak je tu dobrák stát. Číňan je, jak se ukazuje, velmi přínosným akcionářem.

0 0
možnosti
MB

Co je vlastně rolí státu ? Lidé se na něj skládají, aby jim sloužil a žilo se jim lépe. V podstatě forma placené služby. Dopadne to jako vždy - Káď v Táboře, kam lidé nadšeně vkládali své cennosti - Rozkradou Radní. (Mj., první histo tunel). Občana zajímá voda a proč tedy dividendy dotékají do Francie a Španělska. Vybraní odborníci navazují na dělostřeleckou přípravu M. Zemana - My budeme zachraňovat čínský a soukromý kapitál? AB si již prozíravě pořídil dvě opravny letadel - Ve Slovinsku a Polsku - Tak mu jeho věrní - Schillerová s Havlíčkem asi musí něco koupit. On se nevyjadřuje, aby nebyl ve střetu zájmů ! Kde už to jsme, u Banánů, nebo u Pandy? Těším se, již jsem přispěl na Linku Toustového chleba, nyní budu mít zase letadlo !

Ta připomínka o burze je velice podstatná. Právě tu Zeman cíleně nezmiňuje. Rétoricky bombarduje jako kdysi Harris Drážďany. (Již ostudná zbytečnost válečného vývoje). Miloš bojuje rád, pak bude následovat vylodění Tvrdíka. S kýmkoliv tímto uzavírám sázku - Letecká společnost koupena bude a tak - "Jim bude lépe" ! ... :-)

0 0
možnosti
Foto

Právě propojení burzy a státního podílu má vyrovnat "státní, národní, občanské zájmy" a dzravý business. vsadím se, že kdyby ČEZ nebyl vůbec na burze, bude ztrátový i on.

1 0
možnosti
PK

Těším se na den, kdy se politici přesunou jen na blog a blogeři do vlády. To nám bude Švýcarsko a USA koukat na záda. Je to tak jednoduché řídit stát a ekonomiku a ta nemehla nahoře ne a ne si nechat poradit.

3 1
možnosti
Foto

Dobře. Ale německá pošta i německý "ČEZ" (RWE, EON) jsou na burze. Lufthansa je z 90% free float. Proč by tam nemohly být i Czech Airlines?

1 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 36,02
  • Průměrná čtenost 1615x
Původ: Středoevropsky smíšený, Orlické hory

Vzdělání: Ekonomie

Profese: Projektový manažer

Koníčky: Historie, psaní beletrie, cestování

 

Seznam rubrik