Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co by se stalo, kbyby si Volkswagen přestěhoval svoje výrobní linky Škoda z Čech do Němec a musel německým dělníkům platit čtyřikrát větší platy?? Do tří měsíců by celý ten slavný "emisně podvodnický" německý VW totálně zkrachoval,,,,;-(

1 0
možnosti

Proc ne rovnou desetkrat vetsi platy?;-D

Mit den entsprechenden Zuschlägen für Schicht- und Wochenendarbeit sind hier Monatsgehälter von mehr als 3.000 € netto möglich!

0 1
možnosti

J37a70n 67R37á70ž

21. 5. 2019 15:23

Pěkně napsáno!!R^

0 0
možnosti

Dvojí kvalitu potravin od jednoho dodavatele je třeba vyřešit, ne že ne. Každopádně, tak jako skoro každý Čech souhlasí s tím, že sociální dávky pro vyžírky jsou nepřijatelné, staví nás někteří politici také do role vyžírek, když národu tvrdí, že máme "práva". Němci prostě mají své tvrdé metody, jak se k blahobytu dopracovat a zrovna v tomto je kopírovat nemusíme

1 1
možnosti

Mate pravdu pani Pavlikova, Nemci maji tvrde metody, totiz praci, a v te je jiste kopirovat nechcete. ;-D

1 1
možnosti

Prvně. pokud dluhy jsou, mají se platit.

Ale lepší je žádné dluhy nedělat.

Co je to žít jako v Německu? Není lepší být šťastný, za to co mám, než se honot za nějakou vidinou čehosi? A co kdybychom náhodou dosáhli toho, že se budeme mít jako v Německu? Budeme se chtít mít zase jako se mají někde jinde. To je začarovaný kruh, který nemá cíl.

A závěrem, jak se chcete mít šťastně s tím, co máte, když jste si do čela zvolili člověka, který postavil kampaň na závisti a nenávisti proti veliké skupině lidí, kteří se o sebe umějí postarat sami, nenatahují ruce, skoro nemarodí a oproti kecům vrcholných politiků skutečně makají.

Jak se chcete mít lépe, když jste si zvolili vyčůránka, který má na hlavě víc másla než je v celém mlékárenském průmyslu, který káže vodu a pije víno, když řve o poctivém placení daní a sám placení daní ojebává na každém kroku.

Chcete se mít lépe. Tak u příštích voleb zapojte mozek a ne koblihu.

7 2
možnosti

O tom, že referentka státního úřadu musí něco vědět bych si dovolil pochybovat. Kdyby něco věděla, nelezla by nejspíše do státní správy.

3 0
možnosti

Na Bruntálsku jsou pracovití už jen rumunští Slováci a já.

A já bych se chtěl mí také jako v Německu.

Nezbývá, než vyhlásit referendum o připojení Bruntálska k Německu.

Vím jak bych hlasoval.;-D

5 0
možnosti
Foto

Geronimo, v Německu je taková drahota, že se vám o ní na Bruntálsku ani nezdá. Tak byste se nechtěl mít. ;-D

1 0
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS