Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jo, máme postkomunickou zemi, občanům to stále myslí pokomunisticku, žádná strana nefunguje jako pravice, a tak všichni si jen rozebírají veřejné finance, a to zcela absurdním způsobem! Jako za komunistů! Stát slíbí zaměstnancům soukromého podniku, kolik dostanou peněz! Pak to samosebou zaměstnavatel nemusí proplácet, a tak když nechce Sobotka mít průšvih, tak to Babiš musí zaplatit!

:-)

5 3
možnosti
VH

Dotaz na pány Novotného a Vondráčka: Ono to tak neproběhlo? A jak to bylo, podle vás?

0 0
možnosti
JR

J90a43r61a 95R11a82n76k

20. 5. 2017 0:38

Snazte se cist na produktech odkud pochazi a nekupujte nic z Ciny, chrante si evropsky trh, my se snazime v Kanade o to same.

5 6
možnosti
JD

Naprostý souhlas. Každý by měl utrácet primárně za zboží a služby z místa, kde žije a z nejbližšího okolí. Když se budou mít dobře všichni mí sousedé, je velká pravděpodobnost že se budu mít dobře i já...

1 0
možnosti
JA

Co byste chtěl po vládě ČSSD? Přeci nebudou jejich voliči platit dražší jízdenku, tak ji zaplatíme všichni na daních a ještě něco zbude do stranické kasičky a možná i nějaká ta kapsička si polepší. Zase někdy někdo půjde s krabicí od vína.

12 2
možnosti
FS

A sakra, to jako významný lobista Rittig, který inkasoval procenta z každé jízdenky a z každého litru nafty v Dopravním podniku hl.m.Pr. - tak to byl socan???

1 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 43,42
  • Průměrná čtenost 1615x
Původ: Středoevropsky smíšený, Orlické hory

Vzdělání: Ekonomie

Profese: Projektový manažer

Koníčky: Historie, psaní beletrie, cestování

 

Seznam rubrik