Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myslim, ze jste v poslednim odstavci zakopl o odpoved, proc to u nas nejde pane Neugebauer.

0 0
možnosti

Je to hodne v nasem postkomunistickem nastaveni statu se silnym pragocentralismem. Cesky nacionalismus, socialismus a komunismus nas tak pokrivil, ze ani nevime, jak z toho ven. Kdyz uz nic, tak si alespon vzit neco od Rakusanu od kterych jsme se museli odrakusactit, ale nakonec nam vlastne ukazali oni.

0 0
možnosti

Dokud bude každý plnoletý občan, bez ohledu na to jak ve státě (společnosti) "funguje", mít plnohodnotný hlas do voleb, které určují vládnoucí skupinu, budeme mít ve vedení vždy různé populisty a nekvalitní jedince. Systém je nespravedlivý vůči slušným lidem, když mají jenom stejný hlas, jako ti "méně slušní", "neslušní" i "parazitující a škodící"......

1 2
možnosti

A to, kdo je "slušný", "méně slušný" a "neslušný" bude určovat kdo? Kdo bude lidem na hruď připínat jaké hvězdy?

2 1
možnosti

A proto ma take prsidenta jakeho zvolili ti nejpocetnejsi volici.

2 3
možnosti

M19i94l72a48n 63K69e12s56l

20. 5. 2017 16:24

Platy řidičů autobusů.Když na ně dává stát,tak to dávám i já,který nejezdím.Kdyby to měl platit jen ten,co jezdí,tak by asi nemohl jezdit protože by na to ježdění neměl.Papaláší autobusy nejezdí.Kdyby jezdili tak by nemuseli platit.Řešení: přidat lidem,aby pořádně zaplatili řidiče.No jo,to by zase přidali i těm,co nejezdí.Asi nějaké dotace musí být.Kdysi byli dělnické a žákovské průkazky a nyní to dává stát přímo.Prašť jak uhoď.

2 0
možnosti

"Každý stát je tak hloupý, jak hloupý je jeho nejpočetnější volič" .

Stat nemuze byt hloupy.To jen juristicka jednotka. Rozhodujici je jakci lide tam vladnou. V state s primou demokracii tam vladne lid. Prima demokracie je trnem v oku vsech politiku. Obvzlaste tech v EU. V prime demokracii se rozhodne a dalsi remcani je nepripustne. To neni system pro nas vhodny. Kdybychom nemohli nadavat asi bychom vymreli. Proto u nas vladnou zlatokopove, na ktere se nadavat da.

2 1
možnosti

Na výsledku voleb v posledních letech je vidět, jak je většinový volič hloupý a zmanipulovatelný...

0 2
možnosti

A přesně z tohoto důvodu potřebujeme lepší školství a lepší osvětu

1 1
možnosti
Foto

A dnes? Všechno je tak levné, že to bez výčitek svědomí vyhazujeme.

Zdroj: http://richardneugebauer.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=605157

Dál jsem nedočetla. Já prostě žiju někde jinde (rozhodně aspoň jinak).

4 0
možnosti

S těmi potravinami nemáte pravdu. Ty jsou levné jen pro lidi se slušnými příjmy, kteří se také nejvíce podílejí na jejich vyhazování. Když potraviny zdražíte, jen možná o něco málo zmenšíte okruh těch "vyhazovačů", zato ale pořádně zkomplikujete život těm, kteří obracejí každou korunu a jsou dalecí toho, aby s potravinami zacházeli nějak marnotratně.

7 0
možnosti

Když jsem si přečetl nadpis, čekal jsem nějakou pořádnou blbost od ukázkového hlupáka, ale text naštěstí můj pohled změnil.

Co se vyhazování potravin týče, bohudík za to. Když přijde nějaká krize a výroba potravin spadne na polovinu, bude to znamenat, že máme docela slušný polštář.

Co se dluhů týče, tady nesouhlasím. Řešení není rychlé a vymáhání dluhů. Podmínky se musí nastavit tak, aby dluhy vznikaly minimálně. Například zavést, že každý (krom trestných činů a vyhýbání se placení) by měl právo na osobní bankrot, ten by trval tři roky a nesměl by se dotknout bydlení. A půjčky by směly poskytovat jen bankovní instituce, ne zloději typu Provident. Co by se stalo? Objem problémových půjček by se výrazně snížil a věřitelé by si zatraceně rozmysleli, komu půjčovat. Jinými slovy, chovali bychom se jako v dobře fungujícím podniku, kde se jde po příčinách, ne po symptomech.

Co se autobusáků týče, souhlas. Stát předvádí typické socialistické myšlení.

2 1
možnosti

Teda Richarde - co jsi to napsal ?? To jsou bláboly jako kdyby je psal volič ANO ?

Tak třeba autobusy - podle oficiálních čísel odešlo například z Ariva 210 mil/kč do pryč - a těch dopravců je víc a uvědom si že pokud přiznali 210 mil, tak to ve skutečnosti bylo několikrát více - exitují totiž platby za ,,poradenství,, za značku, za suchý z nosu .......:-/

2 2
možnosti

No, nesrozumitelný blábol je spíše Váš příspěvek. Co znamená "odešlo pryč"? A co myslíte pod pojmem ARIVA, můžete uvést celý název?

1 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS