w2s versus sqs

Jistě se mnou budete souhlasit, že ideální manželka je hluchoněmá nymfomanka, majitelka pivovaru. V realitě je ovšem takových málo. Často se musíme spokojit s mluvícími partnerkami. I sem naštěstí proniká internetová revoluce.

Chceme-li u ženy dosáhnout svého cíle, musíme vyvinout určité úsilí. Naprostou většinu tohoto úsilí zaberou nonverbální úkony (úsměvy, dotyky, zaplacení večeře, dovolené, bytu, briliantového náhrdelníku, oční kontakt, pohyby prozrazující hladinu testosteronu apod.).

Slovní komunikace přesto svou roli má. Koneckonců i staročeština popisuje tento proces souslovím, že "si ji namluvil". Prostě do ní tak dlouho hučel, až se (mu) vzdala. 

Racionálně uvažujícího muže ovšem s každým dalším vyřčeným slovem a prodlužující se fází očekávání napadá, jestli má ještě význam pokračovat? Jestli se dalšími a dalšími nicneříkajícími větami přibližuje spíše ke svému cíli (tj. určité fyziologické procesy) nebo spíše k cíli jejímu ("zaplatí mi večeři a pak mu řeknu, že mi přišla sms od nemocné matky ....).

Internet je zázrak. Umožňuje neuvěřitelné věci v navigaci, ve sdílení, v informacích, v objednávkách atd. .... Měří váš metabolismus, váš pohyb, pomůže vám zhubnout, testuje vaše znalosti, brzy nahradí i lékaře. Umožní intuitivní obavu, jestli už nemluvím zcela zbytečně, převést do exaktní podoby. Skupina našich doktorandů si položila otázku:

"Kolik slov musím promluvit, abych ji dostal?"

A pustila se do zjišťování empirických dat. Obvykle se studenti těžce přemlouvají, aby vůbec něco dělali. Spíše mají tendenci vše obšlehnout a udělat co nejkratší. Kupodivu tento program nouzi o účastníky neměl, i když to znamenalo výzkum v odlehlých částech Zeměkoule s mnoha hodinami práce přes čas, dá se říct, že hlavní část výzkumu probíhalo dokonce v noci.

Výsledek stojí za to. Však se také při prezentaci doktorandské práce v naší aule ještě nikdy neprodávaly vstupenky za 500,- Kč! Aplikace W2S (Words to sex) ženu nejprve naskenuje, a potom sčítá vaše slova a nenápadným pípnutím vás upozorní, že už jste přesáhl počet, kdy obvykle máte už být insider. Tak se dozvíte, že další námaha u dané ženy nemá smysl. Dalším hovorem sice naroste počet slov, ale to bude tak asi všechno, čeho nedosáhnete.  

Samozřejmě se počet těchto slov do limitu liší podle mnoha proměnných, jako je roční doba, místo, věk, fáze menstruačního cyklu, tělesné parametry nebo sociální postavení. Například ženy kypřejších tvarů mluví více, na jaře to jde rychleji, ženy do 23 let a nad 48 let jsou také rychlejší. Zajímavé je, že dosažené vzdělání, ani výše mzdy velkou roli nehrají. My, Slované bychom řekli, že naše ženy jsou ukecané, ale kupodivu to není pravda. Potřebujeme v průměru asi 1.483 slov, to je jenom o 17 více než na Islandu. Ovšem co to je proti 458 slovům ve střední Francii (pro 53letou Němku stačí dokonce 233 slov). Samozřejmě, že pomocí kondiční  aplikace Garmin zjistíte polohu i zemi jejího původu, ale to ještě mnoho neříká o jejím limitu. Lidé se různě stěhují a jsou z různých smíšených rodin a prostředí. 

Co říci o konkrétních výsledcích? Nejvíce slov musíte namluvit v maďarštině - 3.814. Domníváme se ovšem, že je to způsobeno zvláštní strukturou tohoto jazyka, nikoli mimořádnou upejpavostí Maďarek. A nejkratší potřebný počet slov? Výzkum ještě není zcela dokončen. Méně než 30 slov potřebujete třeba v západní Tanzanii nebo na Kladensku. Zatím vůbec nejnižší počet jsme zjistili v Thajsku a to pět (Jsou to tato slova: "Boom boom 1500 Baht, mai").  

Ovšem pozor, pánové nad 25 let věku (tedy věku, od něhož začíná klesat hladina testosteronu): Pokud vám partnerka přiblíží telefon k ústům. Může mít nainstalovanou aplikaci SQS, tj. Spermias Quantity and Speed. Ta na základě analýzy vašeho dechu měří nejenom ukazatele obsažené v názvu, ale i kompatibilitu její a vaší DNA. Zatímco vy vrkáte zcela už zbaven soudnosti, aplikace se dokáže propracovat až ke stavu vašeho konta, prohlédnout si váš byt, najít vaši manželku, zkontrolovat vysvědčení vašich dosavadních dětí a odhadnut tak vaše IQ a kdovíco ještě?! Děvče tedy může hovor s vámi ukončit daleko přes dosažení limitu podle W2S!

Autor: Richard Neugebauer | sobota 9.9.2017 13:14 | karma článku: 10,43 | přečteno: 364x
  • Další články autora

Richard Neugebauer

Palác nezávislosti v Saigonu

20.12.2023 v 15:10 | Karma: 9,12

Richard Neugebauer

Vydržme

23.11.2023 v 9:27 | Karma: 19,78

Richard Neugebauer

Proti všem

10.5.2023 v 9:21 | Karma: 21,88

Richard Neugebauer

Zemské vlajky

17.4.2023 v 12:22 | Karma: 10,04

Richard Neugebauer

Jsme nebo nejsme ve válce?

20.1.2023 v 8:31 | Karma: 17,51
  • Počet článků 114
  • Celková karma 36,01
  • Průměrná čtenost 1615x
Původ: Středoevropsky smíšený, Orlické hory

Vzdělání: Ekonomie

Profese: Projektový manažer

Koníčky: Historie, psaní beletrie, cestování

 

Seznam rubrik