Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tu distribuci toaletního papíru si stát vyzkoušel už před plyšákem; v tom máte pravdu.

1 0
možnosti
Foto

Jak dlouho budou mít ekonomové tohle zastaralé uvažování?

0 2
možnosti

Tak dlouho, dokud budou fungovat základní ekonomické zákony - čili pořád. Mám na mysli skutečné ekonomy. Nikoliv "ekonomy", kteří si myslí, že objevili skvělý systém pro lidi a zbývá jen ty lidi přesvědčit, aby jim to nakazili.

3 0
možnosti
Foto

Co to blabolite, pan Heger z TOP09 chtěl snížit počet lůžek na polovinu a kdyby se mu to povedlo tak dnes máme řádově horší problémy. Chvalabohu za to, ze koncepty pravice, které dlouhodobě nefungují a nikdy nefungovaly, jen tuneluji stát, byly opuštěny a nyni máme robustní zdravotnictví, které funguje!!

1 2
možnosti
Foto

Dovolte, abych se zasmál: Kdyby nebylo svobodné tržní ekonomiky, nemají socialisté co rozdávat. A robustní? S druhým nejvyšším počtem zemřelých?

2 1
možnosti

Sociální demokracie, naše nejstarší levicová strana, těmito volbami končí své učinkování v parlamentu, a tak není rozhodně třeba se zabývat jejími úvahami, zkuste se zamyslet co čeká naší ekonomiku a politiku s příchodem strany pirátů......to je aktuální téma..

0 0
možnosti
Foto

Piráti jsou černí a ekologičtí socialisté.

0 0
možnosti

Autore nelžete. Na dávky má nárok jen minimum lidí. Pokud s někým bydlíte, tak vás musí živit on, když má příjem. Takže jaképak, že všichni automaticky propuštění bez práce mají nárok na dávky. A proč to házíte na lidi z továren? Podívejte kolik nás stojí armáda nepotřebných úředníků. Ti nevytvářejí takové hodnoty, jako lidé z továren.

0 0
možnosti
Foto

Pokud s někým bydlím, tak mi má pomoci, proč ne?

2 0
možnosti

S24t34e96v48e 57A15u19b75i56n

24. 3. 2021 16:36

prave zemrel stryc(minule pondeli),75 let,sportovec,nikdy nekouril,obcas si dal vino,v 70tych letech hraval 1ligu v hazene,jeste v lete hral tenis a jezdil na kole,no a v lete sel na kontrolu a nasli mu skvrnu na plicich,no a jeho schuzka napodzim byla zrusena,on jako sportovec co nikdy nekouril,tak po muze pockat,kdyz sel nakonec na kontrolu v unoru,pak mel jiz obe plice zasazene a za mesic nato po prvni terapii zemrel,mozna kdyby se na to koukli hned vtom zari,pak by mel mozna samci,mozna ne,to se nikdy nedovime

0 0
možnosti
Foto

Možná že těchto obětí bude mnohem víc než zemřelých na Covid.

4 0
možnosti
Foto

Karma, ale jen ať se Hamáček do voleb ještě vyblbne....:-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS