Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Pokud má Džegr dojem, že do sportu mají být nality nějaké peníze, brání mu něco v tom, aby je tam nalil?

0 0
možnosti
JH

J94a85n 13H84u23r35k87a

16. 2. 2020 5:58

jeho omluvou jest že zde nebyl když se miliardáři rvali o Sazku aby ve finále jim to stát dal za pusinku...tedy někdo dostal nakapříkováno...a zde byl počátek konce sportu...kapříci přestali doplouvat do sportovních Pelta a spol. rybáren a....dál to znáte...vzniklá sportovní agentura je jen pokus vzkřísit kdysi výhodný Tunel byznys podplácení klubů rozhodčích atd. snad také zbankrotuje a ke sportu se dostanou lidé s talentem nikoliv kontem viz ecce Růžička...

1 0
možnosti
PB

To je přesně ten myšlenkový marasmus dnešní doby. Ať všechno platí firmy protože mají peníze a je nám jedno, že třeba i nemají. Problémy s důchody? Ať je zaplatí firmy. Učňáky ať sanují firmy. Zdravotní doplňkové aktivity-firmy. Kulturu, sport-firmy. Jak jednoduché. Ač stát tyje miliardy a je to jeho povinnost to řešit, přehodí se to na firmy. Ale zkuste přijít za někým kdo tento novodobý socialismus podporuje a navrhněte mu, že bude odvádět 2% ze svého platu na sport. Vyletí z kůže.

A mimochodem, kuřáci i pijani si své neřesti ze svého platí. A dost tučně.

1 0
možnosti
VH

Nemyslím, že je to marasmus doby.

To je jen marasmus a populismus "sociálně smýšlejících". Jejich krédo je: kdo má majetek a automatiky darebákem a musí platit.

2 0
možnosti
JD

Chtěl bych vidět místní diskuzní hrdiny, jak obchází firmy a žádají o sponzorské peníze na extraligový hokojevý klub. Jágr tento koloběh absolvuje a i o tomt už delší dobu píše. Firmy prostě a jednoduše sponzorovat nechtějí. Nemluvě o okrajových sportech, kde vše sponzorují rodiče.

0 0
možnosti
PK

Jardu to štve,chápu ho, lije do toho své peníze a stále jsou Rytíři u dna. Asi by to měl rozpustit a věnovat se rodině, už je čas na potomka;-D

0 2
možnosti
JL

Pane Neugebauere. Chci vam jen pripomenout vec nejdulezitejsi. Vas nadpis je dalsim diktatem. at to minite dobre nebo opacne.

Nas system zivota je stale stejny jako v dobe socialismu. Vse se vytvarelo presne podle "strany a vlady". Zacalo to s "Tyrsovym odznakem zdatnosti". Pozdeji to museli vladni cinitele zmenit. Tyrs byl zakladatelem Sokola a to byla burzoasni spolecnost.

To byla minulost. Dnes je treba zduraznovat vychovu jedincu, kteri zacnou konecne vnimat, co je pro ne to nejlepsi. V zivote, praci a zabave. Tu telesnou zdatnost muzeme k tomu pridat.

Vytvarenim ministerstva pro všechno, nam nic neprinese. Snad jen dalsi byrokracii. Te jiz mame dostatek. Tak radeji neco rozumneho.

1 0
možnosti
PK

Jardo, pozdrav do států, nelam si s tím hlavu nic takového se nechystá, jak to vypadá s Donaldem?

1 0
možnosti
Foto

Jágr je čím dál trapnější.Je na nejlepší cestě překonat Paroubkova LVA 21 Šlégra....

1 1
možnosti
JD

Ty jsi také hodně trapný, ale nevadí. Život jde dál.

0 0
možnosti
Foto

Životu nebezpečným sportem jsou třeba šachy. Jejich hráči se málo hýbou, a položit si talíř se svíčkovou na šachový stolek dnes dovoleno není. Proto lze navrhnout, aby si tuto záležitost ve smyslu blogu autora zařadil do svého programu "Milion chvilek pro demokracii" a jal se demonstrovat, aby se lidé více skládali na agenturní sportovce /a šachistům aby byla změněna pravidla hry - s možností postavit si vedle stolku šachového další stolek s jídlem a pitím/, včetně možnosti pořádat turnaje přímo v tělocvičnách a odskočit si během hry na bradla, kruhy či hrazdu, případně si několikrát šachový sál hezky dokolečka oběhnout. 8-o

1 0
možnosti
Foto

Mohli by hrát vestoje a povinně mezi tahy sportovat. Nebo by šachy mohly být součástí ještě modernějšího pětiboje.

0 0
možnosti
Foto

také si myslím, že je to nebetyčná hloupost.

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS