Diskuse

Křupák

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

;-) Ve Vámi zmíněné době bylo ,,soukromé pekařství" i nedaleko Karlova mostu. Běžně tam stávaly dlouhé fronty, na m.j. ,,metrové" housky.R^ Dnešní ,,kvalita" ovšem není ,,ničím novým". Seriová velkovýroba:-/ Často z předpřipravených ,,směsí", resp polotovarů, i zamražovaných, mnohdy ,,dopékaných" u velkoprodejců, tedy i v oněch ,,hypersuper":-( Ruční poctivou pekařinu by dnes asi nikdo nezaplatil, ledaže by byl kilový bochní za dvě až tři stovky.

1 0
možnosti

Richarde ... mmch. zdravím rodáka z blízkého okolí .. já zase vzpomínám na úžasné housky z rokytnické pekárny, nebo dokonale křupající a voňavý a lahodně chutnající chleba, který pekl pan Rezner v Deštném, nebo na vůni kvásku z Křížkova pekařství v Kostelci, která se ráno linula městem .... ááááách jo ....

0 0
možnosti

No, pokud je balený jako na tom obrázku, tak od toho chleba chcete nemožné.

Kupujeme v jednom řetězci chleba pod názvem "konzumní", a je moc dobrý. Bohužel je tak nějak v nabídce osamocen:-))

0 0
možnosti

Suhlas.

jen bych doplnil, ze to co si i nekteri vlastenci chvali opravdu neni chleba ale cosi sadrogumoveho.

Ale jak rikali uz nasi prapredci, proti gustu zadnej disputat.

0 0
možnosti

P27a68v20e42l 86H11e58k

26. 5. 2018 13:42

A co chcete za 22 korun? Nebo se jedná o 20 dekový chléb?

0 0
možnosti
Foto

Já nechci za 22,-Kč nic, klidně zaplatím i víc. Ale v Lidlu je pšeničnožitný dobře upečený za 19,-.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS