Diskuse

Noblesse oblige

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J39a65n 97R84á26ž

15. 9. 2016 14:58

Vtip spočívá v tom, že zloděj křičí "chyťte zloděje.

Babiš nikdy nezakrýval, že je miliardář, z celého jeho vystupování při volbách bylo jasné, že svoje angažmá ve vládě bude využívat ve prospěch Agrofertu, prostředky z veřejných zdrojů (dotace na eko paliva, zelená nafta, dotace do řepky a pod.) čerpá naprosto veřejně a za souhlasu vlády i koaličních poslanců. Není to správné a je to podvod.. To všichni ví, ale opakuji: Babiš "dojí" veřejné zdroje veřejně, legálně a za souhlasu jak vlády, tak Parlamentu!!!!

Podle mne je daleko horší, když poslanec , a týká se to všech, se nechá zvolit jako relativně nemajetný a v průběhu několika let je z něho milionář. Nikoho nezajímá, kde prostředky vzal, z jakých zdrojů si kupuje nemovitosti, jeho rodina luxusní auta a za děti platí školné na drahých soukromých školách. To, že na svém majetkovém přiznání uvede pár set tisíc ročně, legálně získaných , má vše skrýt? Vždyť je do očí bijící, když součet příjmů v těchto přiznání za dobu činnosti poslance nepokryje ani 10% výdajů, které poslanec a jeho rodina vynaložili na nákupy nemovitostí a pod.

No a o tom, že (jen ilustrační příklad bez jakékoliv shody se skutečností) vedoucí odboru na magistrátu s ročním příjmem cca 750 tis. si za tři roky ve funkci polepší z panelákového bytu na Proseku k domu za 5,5milionu v Jesenici a v garáži má dvě SUV Mercedes, o tom, je lépe raději mlčet.

Celý hon na Babiše je jen divadlo, které má vzbudit dojem, že se něco pro zamezení střetu zájmu dělá, ale "Lex Babiš" prošel jen proto, že Babiše nemají rádi poslanci shodně ze všech stran a to je pomsta ze jeho neomalenou hubu. Jiný účel to nemá!

0 0
možnosti

Přesně, Pokora, noblesa, čestnost se nenosí. Doufejme, že aspoň ty Boží mlýny melou.

1 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 36,02
  • Průměrná čtenost 1615x
Původ: Středoevropsky smíšený, Orlické hory

Vzdělání: Ekonomie

Profese: Projektový manažer

Koníčky: Historie, psaní beletrie, cestování

 

Seznam rubrik