Diskuse

Doping

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J42a41r16a 24R93a16n15k

11. 11. 2015 2:15

Abych nezapomela - :-)R^

0 0
možnosti
JR

J54a37r97a 17R45a91n29k

11. 11. 2015 2:12

Jisteze "afera Armstronga je proti tomu slaby odvar", jednak po nem sli uz 4 roky a zaplatil 10 mil. $ a co bude v Rusku? Vladimir je v podstate donutil, na netu je uz X videi s ruskymi "whistlerblowers" atlety, protoze i pres doping se pripravovali asi taky tak narocne, jako ti ostatni a ze do Ria nepojedou, je jasne. Hlavne kdyz ted Soci chatra......

0 0
možnosti
ZS

Pokud by existoval nějaký doping, který by zodpovědným politickým činitelům nalil do hlavy trochu rozumu, jsem okamžitě pro jeho legalizaci.

2 0
možnosti
NM

;-O;-O sport a politika je blbost lety ověřená ale pořád oprašována...před lety na toto téma vystoupil sportovec vzpěrač a jak dopadl....tady vidím brečet jen bafuňáře a kde jsou ti konkrétní které se jedná;-O[>-]

0 0
možnosti
JS

Ano, morální právo volit mají jen voliči ODS, TOP 09 a Svobodní. Ostatní voliči nejsou svéprávní a jsou odpadem lidské společnosti. Míru zdar.

2 3
možnosti
ZJ

.... ale, ale ... pane Svobodo .... proč tolik žluče po ránu ..... reagujete evidentně POUZE na poslední odstavec pana autora, který je de facto správný. Nebo snad máte jiný názor?? Voliči jsou voliči a bohužel některým stačí kobliha, anebo slib budoucího ráje na dluh. A co se sportu týče, už dávno bych ty zbytečné miliardy, co určitě stojí boj proti dopingu, přesměroval na něco mnohem důležitějšího. Každý průměrně inteligentní sportovec ví, že jeho užíváním riskuje minimálně svoje zdraví - a jestli mu to stojí za to skočit devět metrů do pískoviště, nebo uběhnout stovku za osm a půl a umřít ve čtyřiceti - je to jeho SVOBODNÉ ROZHODNUTÍ;-).

4 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 36,02
  • Průměrná čtenost 1615x
Původ: Středoevropsky smíšený, Orlické hory

Vzdělání: Ekonomie

Profese: Projektový manažer

Koníčky: Historie, psaní beletrie, cestování

 

Seznam rubrik