Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J27a98n 37R29á17ž

24. 9. 2015 16:56

Všednost a předvídatelnost v tom jak se přidá na stranu většiny a problémy zamete pod koberec, to jste se trefil. Ovšem spolehlivost? Sobotku znám od počátku devadesatych let, a vypozoroval u něj tolik názorových kotrmelců, tolik podrazů na lidi kolem něj, že bych si dovolil pochybovat.

Diskutoval jsem díky své profesi s desítkami žen na téma, jaké vlastnosti si cení u chlapa. Na prvním místě, byla v naprosté většině schopnost muže ekonomicky zajistit rodinu, pak sexuální věrnost a pak "Slovo dělá chlapa". Tu první vlastnost Sobotka má jistě, o té druhé předpokládám, že ji má taky, tretí je díky jeho profesi nadbytečná a z toho se dá dovodit, že si paní Sobotková vybrala dobře! Tak " Vo co go?"

0 0
možnosti

Jenže, pane autore, do Česka přišly od poslední světové války nejméně čtyři stotisícovky uprchlíků, ať už to byli Řekové, Vietnamci, Ukrajinci, Rusové a další etnika a byl klid. S novým prostředím se sžili a společnost normálně funguje. Muslimové se však chovají nadřazeně, vynucují si svoje představy o životě, stoupá zločinnost, vyhrožují zavedením práva šaría absolutně neslučitelného s právem moderních demokracií, lžou s požehnáním svých svatých knih atd. atd. Přitom původní obyvatele pokládají za nevěřící psy a podřadnou rasu. To všechno jste zapomněl zmínit, proto Vaše slova znějí falešně a bylo by lepší, kdybyste raději mlčel.

2 0
možnosti

A65d38a42m 51S61t28a28v34a

24. 9. 2015 10:12

"Pozdra... Olze Sobotkové..."Vypisujete, co všechno jste. Zapomněl jste ovšem uvést to nejdůležitější : hyena!

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS